«

sep 11 2015

BENVINGUTS A SECUNDÀRIA

Un any més, arribat setembre, comenceu el col·legi. Enguany és especial, inicieu una nova etapa. Us desitge el millor, que siga un curs profitòs per a tots, alumnes, professors i famílies. Estic segur que amb il·lusió, esforç i alegria aconseguirem tots aquells reptes que tenim en el camí.

Juanjo Iranzo

Tutor de 1r A d’ESO

Inici_Curs

Acerca del autor

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.