«

»

feb 02 2015

Qüestions sobre els monuments València Històrica

Les preguntes les teniu en la pàgina web, en l’entrada de SOCIALS, 2n ESO, Ruta València Històrica.

Els que no heu contestat a través de twitter, cal que ho feu a la llibreta, indicant el nom del monument o lloc i el número de pregunta. La data per a tindre el treball finalitzat és el proper divendres dia 6 de febrer.

Acerca del autor

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.