«

»

ene 12 2015

RONDALLES_2014

Durant el mes de desembre els alumnes de 1r d’ESO han treballat per grups en la redacció i/o adaptació lliure d’un conte o d’una rondalla. Una vegada tingueren preparat el text, assajaren l’obra i la gravaren per a que tots poguerem vore-les.

El treball ha sigut intens i laboriòs, no obstant, no sempre es veu reflectit en el resultat. És complicat filmar, quedar per a gravar, realitzar el muntatge, i sobretot, lluitar contra aspectes tècnics com la llum i en especial el so. Així i tot, ha valgut la pena i sols desitge que aquesta siga una primera aproximació al món audiovisual com a estudiants.

Ací teniu l’enllaç per a poder tornar a vore els vídeos que heu elaborat en el projecte del més de novembre des de l’assignatura de Valencià.

Que ho passeu bé.

VÍDEOS

Acerca del autor

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.