«

»

feb 21 2014

EIX CRONOLÒGIC ETAPES DE ROMA: treball en grup

Els alumnes de 1r d”ESO han finalitzat el tema sobre la història de Roma. Després de les sessions de classe, han elaborat, per grups, un eix cronològic sobre les etapes de la Roma clàssica per a exposar-los a l’aula. Ha estat 1 treball interessant que pretenia:

* Conéixer les etapes de la història romana: època, característiques i principals esdeveniments.

* Valorar el paper històric de personatges rellevants, com, per exemple, Julio Cèsar i August.

* Precisar el context espai-temporal en què es va desenvolupar la civilització romana.

* Conéixer esdeveniments i personatges fonamentals de la història romana: la conquista etrusca, els conflictes entre patricis i plebeus, l’expansió territorial, les Guerres Púniques, els triumvirats, l’establiment de l’Imperi, els principals emperadors, el fi de l’imperi romà.

Juanjo Iranzo

Acerca del autor

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.