«

»

mar 10 2014

MUSEU DE PREHISTÒRIA I L’ALMOINA

Divendres passat els alumnes de primer d’ESO visitaren el Museu de Prehistòria i el Centre Arqueològic de l’Almoina. Aprofitant el trajecte entre els dos museus tingueren ocasió d’apreciar art urbà: expressions artístiques als murs de cases velles i façanes de finques.

La visita ha estat programada dins dels objectius de les matèries de Socials i d’Educació Plàstica i Visual. És una bona manera de que els alumnes refermen els continguts treballats a l’aula i aprecien el valor del coneixement i la cultura.

Juan José Iranzo

 

 

Acerca del autor

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.