«

»

mar 04 2014

RUTA PER LA VALÈNCIA HISTÒRICA

Proper dimecres, els alumnes de 2n ixen de ruta per la València històrica. Moltes són les rutes que podem fer per València, però en aquesta ocasió recorrerem la part de Ciutat Vella, la zona més antiga de la ciutat. Començarem en les Torres de Serrans i finalitzarem en les Torres de Quart. Durant la ruta dureu un quadernet amb informació dels llocs pels que passarem i visitarem. Per tal de fer les activitats que us propose haureu d’accedir al codi QR que apareix junt a la informació del quadernet d’alguns dels edificis més importants. Podeu anar contestant les preguntes en twitter amb el #rutavalenciahistorica anomenant @geoclio. Punxeu ací per accedir al quadernet-guia de l’eixida.

A gaudir de la nostra ciutat!!!

Juanjo Iranzo

Acerca del autor

admin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.